• Goud omruilen voor de hoogste prijs? Profiteer nu mee van de hoge goudprijs en ruil uw goud bij ons om. Kom langs en wij taxeren hoeveel uw goud waard is. U ontvangt onmiddellijk cash geld!  
  • Ons verkoopteam helpt u graag bij het uitkiezen van dat juweel waar u zich goed bij voelt. Alle juwelen werden onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen qua afwerking en diamantkwaliteit . Tevens wordt elk juweel begeleid door een bewijs van authenticiteit.
  • Juwelier Cardi staat reeds jaren bekend als de speciaalzaak voor al uw juwelen en horloges . U vindt er de meeste luxueuze en charmantste sieraden in de meest uiteenlopende stijlen , van tijdloos klassiek , stijlvol design tot meer eigentijdse gedurfde creaties en dat in alle prijsklassen.
  • Kwalitatieve juwelen en uurwerken voor een correcte prijs. Daar draait het bij ons om; Alleen zo kunnen wij de garantie bieden van een vlotte samenwerking met een uitstekende afterservice. Ons verkoopteam staat al sinds de opening van onze zaak voor u klaar en zij doen dat vandaag nog met evenveel toewijding en enthousiasme als toen.

Wat doen we?

Juwelier Cardi is uw specialist voor de aankoop van goud, diamant, zilver & uurwerken.

We bieden zowel bekende merken als eigen creaties aan, al dan niet in samenwerking met onze klanten i.v.m. specifieke wensen. Wenst u uw oud goud te verkopen? Of wilt u oorgaatjes laten prikken? Ook daarvoor kan u bij ons terecht.Bovendien bieden we een erg uitgebreide herstellingsdienst aan, zelfs voor stukken die niet bij ons aangekocht werden. Wenst u gratis en vrijblijvend advies of een offerte op maat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Over ons

Juwelier Cardi staat onder leiding van Ilse Jacobs en werd door de huidige zaakvoerders overgenomen in 1999. Voordien waren de zaakvoerders al actief onder de naam Rolupo NV, een juwelenzaak die opgericht werd in 1990 en over verschillende filialen verspreid was.

Niet enkel is er door die jarenlange ervaring voldoende productkennis aanwezig, maar ook zijn de broers Van den Broeck, de zaakvoerders, opgeleid als diamantbewerkers. Al sinds jonge leeftijd bezitten zij een passie voor juwelen en kwaliteit.

Klantvriendelijkheid

Ons verkoopteam staat al sinds de opening van onze zaak voor u klaar en zij doen dat vandaag nog met evenveel toewijding en enthousiasme als toen.

Betrouwbare Partner

Al jarenlang zijn wij op zoek naar de beste samenwerkingen en hebben de allerbeste selectie voor u samengesteld!

Ervaringsdeskundige

Niet enkel is er door die jarenlange ervaring voldoende productkennis aanwezig, maar ook zijn de broers Van den Broeck, de zaakvoerders, opgeleid als diamantbewerkers.

Beste Prijs-Kwaliteit

Op zoek naar de mooiste en beste producten voor de laagste prijs? Dan bent u aan het juiste adres!
//]]>